Faciliteiten

Fietsverhuur : 

Drenthe is rijk aan ruimte, natuur én aan fietspaden! Drenthe wordt niet voor niets al jarenlang als dé fietsprovincie van Nederland gezien. Met ruim 1.700 km fietspad, een uitgebreid knooppuntensysteem en prachtige fietsroutes kunt u letterlijk alle kanten op.

Luxe Huisjes verhuurt fietsen met en zonder ondersteuning en is een prima uitvalbasis om leuke fietstochten te maken. Wij kunnen ervoor zorgen dat de fietsen bij aankomst klaar staan. 

Fietsers zijn laaiend enthousiast over het nieuwe fietspad langs de Veenvaart, het nieuwe kanaal tussen Erica en Ter Apel. Langs dit IJstijdpad van 6 km is van alles te zien. Kunstprojecten, zwerfkeien die bij het uitgraven van het kanaal zijn vrijgekomen, plezierboten, de Koppelsluis waarin om de haverklap boten het verschil in waterniveau overbruggen, picknickplekjes en niet te vergeten de natuur. Een gedeelte van het fietspad loopt door het bos waarbij u onderweg even heerlijk even kunt uitblazen op het terras bij de Groene Trambrug. 

Een fietstocht door het prachtige en unieke natuurgebied het Bargerveen mag ook zeker niet ontbreken. Een hoogveengebied in het zuidoosten van Drenthe, dat met regelmaat het mooiste natuurgebied van Nederland wordt genoemd! 

Fietsen om en door het grote recreatiegebied de grote- en kleine rietplas (400 ha groot) is ook zeker de moeite waard. De rietplas is een surf-, zeil- en zwemmeer met stranden, ligweiden, haventjes en ligt ten zuiden van Emmen. Wandel- en fietspaden door een glooiend bosrijk landschap, een kanobaan en tal van andere recreatieve voorzieningen.

Tip: Met een fietsendrager op de auto ontdek je nog meer in Drenthe!

Ervaar het gemak van fietsen die bij aankomst klaar staan bij het Luxe Huisje. De kosten voor een stadsfiets bedragen €11,- per fiets per dag en voor een elektrische fiets €21,- per fiets per dag.

Ontspannende lichaamsmassage:

Uw verblijf kan nog verder uitgebreid worden met een heerlijke full-body ontspanningsmassage. 45- 60 minuten een ontspannende lichaamsmassage waarbij het hoofd en de voeten ook worden meegenomen. Letterlijk van top tot teenmassage. Kosten € 59,= p.p.