Algemene voorwaarden

 

Voordat je een fantastische tijd tegemoet gaat en kunt gaan genieten, willen wij je graag attenderen op de volgende punten;

Wij spreken af, en je verklaart hierbij, dat je de accommodatie persoonlijk betrekt. Ook verklaar je dat je de accommodatie en het terrein rondom op een nette en correcte wijze gaat bewonen en dat er tijdens het verblijf geen overlast veroorzaakt zal worden. Breng je onverhoopt schade toe aan het terrein/huisje of is er sprake van nalatig gebruik, dan kunnen de kosten daarvan op jou verhaald worden.

De accommodatie wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van voldoende keukengerei, vaatwerk, glaswerk, dekbedden en kussens voor het hele gezelschap. Bij aankomst zijn alle apparaten in werking. Mocht dit niet zo zijn, informeer dan zo spoedig mogelijk de eigenaar. Zij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen. Ook ben je als gast verplicht de verhuurder van de accommodatie binnen 24 uur na aankomst te waarschuwen in geval van schade in het gebouw en de bijgebouwen of bijbehorende gebouwen.

Uiteraard gaan we ervan uit dat je een zorgeloos verblijf hebt, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het belangrijk dat je als gast verzekerd bent tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) die gepaard gaat met de huur van een van onze accommodaties. Ben je niet WA verzekerd, dan kan je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor deze schadekosten en voor de rente over deze kosten.

Verder is het belangrijk om te weten dat je als gast de verhuurder of zijn/haar vertegenwoordiger nooit de toegang tot de accommodatie mag weigeren als hierom gevraagd wordt.

 
Overige bepalingen en huisregels
  • Roken is niet toegestaan in de accommodaties.
  • BBQ’en is niet toegestaan
  • Het is niet toegestaan om een grillplaat en heater te gebruiken bij de huisjes.
  • In enkele huisjes zijn honden toegestaan. Hiervoor gelden de volgende regels. De hond mag niet op de bank of het bed. Het is niet toegestaan de hond alleen in huisje te laten ( mits in een bench). Honden mogen los lopen op het park, mits de uitwerpselen netjes worden opgeruimd en zij niet tot last van de andere gasten zijn.
  • In de accommodaties  en op het terrein van Luxe Huisjes zijn geen feesten en evenementen toegestaan.
  • Bezoek dient van te voren gemeld te worden bij de eigenaar.
  • Het is niet toegestaan dat bezoek gebruik maakt van de Wellness faciliteiten.

 

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag.
Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom
Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 50% van de reissom.
Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.
Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.