Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
170 berichten.
Frank, Miranda & Kids Frank, Miranda & Kids uit Heerhugowaard
"Hoi Wim ,Esther ,Renee en ! Wij waren in de meivakantie bij jullie op de camping en we hebben echt genoten! Alles ziet er zo mooi uit en heel goed verzorgd. De kinderen hebben zich echt heel goed kunnen vermaken, vooral op de 'trampo' maar natuurlijk ook met al die skelters en fietsen. Wel even wennen met de douches waar je je hand voor moet houden :)) Dat was even heel superkort schoon worden haha . Het is een heel mooi sanitairgebouw. Het was echt heel leuk, eigenlijk gaan we nooit twee keer naar dezelfde camping maar ik denk dat we hier nog wel eens heen gaan. Heel veel groetjes van ons en veel succes en plezier met de camping. Frank, Miranda, Larissa en Kyan Meijne "
Familie Huisman Familie Huisman uit Zwaag
"Hallo lieve Wim, Esther, Renée en Patrick, We zijn alweer een week hard aan het werk en op school,maar in onze herinnering teren we nog op het fantastische weekend met Pinksteren dat we bij jullie mochten logeren. Het weer was fantastisch, de camping zéér gastvrij, erg sfeervol en de gastvrijheid van jullie héél hartverwarmend. Vanaf de eerste stappen bij jullie op de camping voelden wij ons thuis en waren onder de indruk van jullie camping. We hebben erg genoten en wat ons betreft; volgend jaar weer? Hartelijke groeten van ons allemaal, Vader en moeder Huisman,Karin,Ilse,André,Barry (mét geëpileerde wenkbrauwen),Elvy,Dyon,Maura,Kevin,Michel,Lea,Damian,Indira,Marian,Vincent en Annet"
Famlie Uitdewilligen Famlie Uitdewilligen uit Emmeloord
"Zelden zo'n mooie goed verzorgde camping gezien. Wij komen zeker nog een keertje terug"
Berlicum Berlicum uit Berlicum
"hoi esther (en familie,) ik kan hier een lang verhaal gaan schrijven maar ik kan het ook in één woord samenvatten: GEWELDIG! we hebben genoten van het lang weekend bij jullie. bedankt voor de goede zorgen en graag tot ziens. hartelijke groeten van 'the Whoopers' uit Berlicum."
Wim en Carolien Wim en Carolien uit Neede
Wij waren zeer verrast toen we deze nieuwe en nog onbekende camping betraden. Een aller hartelijkste verwelkoming en tijdens de opbouw van het campeerverplijf op deze prachtige goed verzorgde camping een kop koffie van de gastvrouw op de plaats van opbouw. Je voelde je al snel thuis en de gastheer en vrouw voelden bijna als familie zo makkelijk waren ze te benaderen en altijd tot een praatje bereid. Ze hadden samen alle zorg om alles netjes te houden en deden daartoe samen ook hun uiterste best. Wij hopen dat het hun op deze zeer centraal liggende plaats in het mooie drentheland goed mag vergaan en hopen zeker nog eens terug te komen. Als enig negatief punt wil ik opmerken dat de bereikbaarheid van het sanitair gebouw voor minder goed ter been zijnde mensen slecht was. Wellicht is hun dit ontschoten bij de bouw van het gebouw. Maar mogelijkheden om dit punt om te doen slaan in een positief punt zijn ter plaatse duidelijk aanwezig. Dank voor de gastvrijheid. Wim en Carolien.
Familie Scherpenzeel Familie Scherpenzeel uit Woerden
"Hallo Fam. Nijssen, Een lang weekend genoten op jullie camping waar wij zeer gastvrij werden ontvangen. En mooie rustige camping met uitstekend sanitair. Ook veel te doen in de omgeving,wandelen,fietsen en attracties om te bezichtigen. Kortom 4 dagen waren te kort om alles te zien en een goeie reden om nog eens terug te komen. Heel veel succes met jullie camping en tot ziens! "
Ben en Riet van Amerongen Ben en Riet van Amerongen uit Zeist
"Hallo Esther, Wim, Renee en Patrick, De afgelopen 10 dagen hebben we met heel veel plezier op jullie prachtige, gezellige camping vertoefd. Jullie hebben de laatste twee jaar kosten noch moeite gespaard om het voor de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Het sanitair is om door een ringetje te halen en vooral de heerlijk ruime douches zijn zalig. In de buurt van Erica zijn er volop bezienswaardigheden. Kortom een camping die het meer dan waard is om door heel veel mensen bezocht te worden. Nogmaals bedankt voor jullie hartelijkheid en zeker nog een keer tot ziens. Groetjes Ben en Riet "
Serge en Amanda van Waes Serge en Amanda van Waes uit Middelburg
"Hallo allemaal! We hebben een hele leuke meivakantie bij jullie gehad, alleen jammer van de zieke Romy en het af en toe slechte weer. Maar daar konden jullie niets aan doen, de camping was super en het sfeertje ook. Net of we jullie al heel lang kenden! Wie weet tot nog een keer! Groetjes, Julia, Romy, Zoë, Serge en Amanda van Waes."
Henk en Jeltje de Boer Henk en Jeltje de Boer uit Dalfsen
"Onverwacht een bezoekje aan jullie gebracht wat een fijn stel mensen zijn jullie lekker ongedwongen en super gastvrij ondanks dat jullie het druk hadden,was er tijd voor koffie en een praatje de hele camping bekeken en dat ziet er perfect uit tot gauw groetjes van Henk en jeltje"
Nico Noordijk Nico Noordijk uit Zaandam
"Hoi natuurliefhebbers, Leuk te zien hoe mensen met de natuur bezig zijn en hard werken met, in en voor de natuur. Dat kun je tegenwoordig met al die milieu problemen wel als erg positief beschouwen. Buiten in de natuur zijn is wat de mensen nodig hebben i.p.v. vliegen, auto rijden en al het drukke leven. Als mijn fietsje met het ouderwetse tentje achterop jullie kant op gaat kom ik zeker van jullie plekje genieten. Succes en wie weet tot op de camping. Groetjes Nico :)) :P ;)"